søndag 13. februar 2011

Pasta med pepperoni



300 g pepperonipølse
250 g pasta
1 paprika
1/2 squash
1/2 purre
3 fedd hvitløk
1 beger crème fraîche
1 dl kjøttbuljong
eventuelt: salat og hvitløksbrød

Kok pasta. Stek pepperoniskivene i stekepanna på middels varme, til de blir brune i kantene. Legg til side.
Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke.
Rør inn crème fraîche og hell over buljong. La sausen småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. OBS: ikke for mye salt siden pepperonien kan være veldig salt.
Hell sausen over pastaen og bland inn pepperoniskivene til slutt. Server gjerne med en frisk salat og hvitløksbrød ved siden av.
Opprinnelige oppskrift fra:
http://www.matogdrikke.no/content/view/3528/10088/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar