lørdag 11. februar 2012

Pasta med creme fraiche soppsaus


Dette er en rask og enkel rett som i tillegg er både billig og veldig veldig god. Pastaretter med ulike sauser er en slager her i huset og i denne retten har jeg tatt utgangspunk i en boks med creme fraiche som jeg hadde stående i kjøleskapet.

Til to personer trenger du:
250 g pasta
1/2 boks creme fraiche
forsjellig typer sopp
1,5 dl kylling eller grønnsaksbuljong
2 fedd hvitløk
1 løk
litt purre
salt og pepper

Server med frisk salat og hvitløksbaguetter.


Varm stekeovnen og kok opp vann til pasta. Lag salaten. Hakk opp sopp, løk og hvitløk og sett til side.Ha hvitløksbrød i ovnen og kok pasta. Varm litt olje i en stekepanne og fres soppen i noen minutter. Tilsett løk og hvitløk og stek i noen minutter til. Hell i buljong og rør inn creme fraiche. Smak til med salt og pepper og kok opp. Tilsett finhakket purre i sausen tilslutt. Bland gjerne pasta og saus i en serveringsbolle og server med salat og baguetter ved siden av. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar