Oppskrift til to personer:
6 fryste torskefileter
20 druer
20 mandler
1/2 purre
Poteter eller ris
Tin fisken litt, krydre fileten med salt og brun den på ene siden i 3-4 min. Snu filetene, tilsett hakkede druer, mandler og purre, og stek i 3-4 minutter. Hell over sitronsaft før servering og server med potetbåter eller ris.
Oppskriften er hentet fra baksiden av fiskepakken med frossen torsk fra Findus.
6 fryste torskefileter
20 druer
20 mandler
1/2 purre
Poteter eller ris
Tin fisken litt, krydre fileten med salt og brun den på ene siden i 3-4 min. Snu filetene, tilsett hakkede druer, mandler og purre, og stek i 3-4 minutter. Hell over sitronsaft før servering og server med potetbåter eller ris.
Oppskriften er hentet fra baksiden av fiskepakken med frossen torsk fra Findus.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar