Dette er et godt tips for de som alltid har lomper og tortillalefser igjen etter en middag og som ikke vet hva de skal bruke dem til!
Lomper
2 ss olivenolje
1 lite hviløksfedd eller hvitløkskrydder
salt og pepper
Bland olje, presset hvitløk, salt og pepper i en liten skål. Legg lompene på en bakeplate med bakepapir. Skjer lompene i 4-8 biter og pensle de med hvitløksoljen. Sett brette i ovnen og stek de på 225 grader i ca 10-15 minutter, til de har blitt gylne og sprø. Kan serveres med dipp, til salat eller passer perfekt til et tapas bord.
Lomper
2 ss olivenolje
1 lite hviløksfedd eller hvitløkskrydder
salt og pepper
Bland olje, presset hvitløk, salt og pepper i en liten skål. Legg lompene på en bakeplate med bakepapir. Skjer lompene i 4-8 biter og pensle de med hvitløksoljen. Sett brette i ovnen og stek de på 225 grader i ca 10-15 minutter, til de har blitt gylne og sprø. Kan serveres med dipp, til salat eller passer perfekt til et tapas bord.
digg ass
SvarSlettnam ass
Slett