1/2 brokkoli
1 gulrot
1 boks vannkastanjer
1/4 purre
biff
nudler eller ris
salt og pepper
saus:
3 ss østersaus
2 ss soyasaus
1/2 ss meizena utrørt i kaldt vann
Kutt opp grønnsakene i små biter og legg de til side. Kutt opp biffkjøttet i strimler. Kok ris eller nudler mens du woker kjøttet. Når kjøttet er passe stekt, ta oppi grønnsakene og wok i 4-5 min til grønnsakene er møre. Skru ned varmen og ha i sausen og la det stå på svak varme i noen minutter. Tilsett nudlene tilslutt.
1 gulrot
1 boks vannkastanjer
1/4 purre
biff
nudler eller ris
salt og pepper
saus:
3 ss østersaus
2 ss soyasaus
1/2 ss meizena utrørt i kaldt vann
Kutt opp grønnsakene i små biter og legg de til side. Kutt opp biffkjøttet i strimler. Kok ris eller nudler mens du woker kjøttet. Når kjøttet er passe stekt, ta oppi grønnsakene og wok i 4-5 min til grønnsakene er møre. Skru ned varmen og ha i sausen og la det stå på svak varme i noen minutter. Tilsett nudlene tilslutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar