mandag 22. juni 2009

Boliviansk peanøttsuppe

Ingredienser:
Stor neve ubehandlede peanøtter
Pasta
En stor gulrot
1/2 løk
Frisk persille
Kyllingfilet

- 1 neve ubehandlede peanutter uten skall males fint med to kopper vann. la det stå over natten eller kok det i 1 t(for å unngå kraftige magesmerter)

- 2 skjeer olje oppi en tykk panne, to never pasta(ukokte) stekes på sterk varme under konstant omrøring (skal bli halvbrune-gylne). FORSIKTIG!

- Når pastaen er kald- oppi suppen (peanuttene). Tilsett 1 stor terning m kylling/kjøttbuljong - Kutt opp en stor gulrot

- 1/2 løk

- litt fersk persille

- 1 kyllingfilet (beregn hvor mye en pers spiser)

- Ha oppi alt, til slutt tilsettes kjøttet dette rekker ca til to personer..OBS! behandle peanutter som melk.. koker lett over!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar