Ingredienser:
marinade:
750 g kyllingfilet
¼ hakket løk
2 pressede hvitløksfedd
1 ss revet ingefær
2 ss sitronsaft
3 ts malt koriander
3 ts malt spisskummen
1 ts chilipulver
3 ts garam masala
¾ dl yoghurt naturell
1 ts salt
Skjær kyllingen i passe biter. Finhakk løk og hvitløk og bland med resten. Tilsett kyllingen og la marineres flere timer eller over natten. Grill eller stek kjøttet.
Saus:
1 hakket løk
1 liten tomat (flådd, most i hurtigmikser)
1 ts revet ingefær
2 finhakkede hvitløksfedd
½ ts gurkemeie
2 ts malt koriander
2 ts garam masala
salt/pepper
2 ts malte mandler (kan sløyfes)
hakket frisk korianderevt
litt fløte
Stek løk, ingefær og hvitløk mykt i litt olje. Tilsett resten av ingrediensene (ikke frisk koriander) sammen med litt vann og kok opp. Legg i kyllingen og kok opp igjen. Rør inn koriander og server.
Droppet alt krydderet og brukte tandori masala i steden!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar