onsdag 5. september 2012

Pasta med pesto og spicy kyllingkjøttboller



Pasta og pesto er en favoritt hos oss og i dag var deilige friske grønnsaker og saftige kjøttboller av kylling tilbehøret. Men chili og hvitløk smaker kyllingkjøttbollene utrolig godt og passer godt til den nokså smakfulle pestoen. Nam nam nam!

Ingredienser:
250 g pasta (glutenfri)
Ett glass pesto
En gul paprika
1/2 rødløk
1/2 pakke ruccolasalat
1 pakke cherrytomater
En pakke kyllingkjøttdeig
2 fedd hvitløk
1 chili
Salt og pepper

Ha kyllingkjøttdeigen i en bolle og tilsett presset hvitløk og finhakket chili. Tilsett en halv ts salt og 1/4 ts pepper og bland godt. Form små boller og stek i litt olje i en stekepanne. Når kjøttbollene er stekt, sett til side.

Kok pasta. Kutt opp paprika og rødløk i staver. Del cherrytomatene i to. Skyll ruccolaen godt. Når pastaen er ferdigkok hell av kokevannet og hell pastaen i en bolle. Bland sammen pasta og pesto til alt er godt blandet. Tilsett grønnsakene og kjøttbollene og bland foriktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar