Det du trenger for TO porsjoner
2-3 kyllingfileter
en boks kokosmelk
7-8 sjampingjonger
purreløk
2 ts red currypaste
liten frisk ingefær
Sitrongress
ris
Kok risen som annvist på pakken. Del kyllingen opp i biter og stek de i en panne.
Hell kokosmelk i en kasserolle. Ha i red currypast.
Skrell ingefæren og kutt opp i biter. Ha det i kasserollen.
Del sitrongresset i litt store biter og ha dette i kasserollen.
Kok opp. Ha deretter i kuttet sjampingjong, purre og kyllingen. La det småkoke i ca 5 min.
Du trenger ikke spise ingefæren eller sitrongresset. Disse tilsettes kun for å gi smak til sausen.
Variasjon:
Litt frisk finhakket chili er godt og strimlet paprika. Frisk basilikum på toppen er også godt.
2-3 kyllingfileter
en boks kokosmelk
7-8 sjampingjonger
purreløk
2 ts red currypaste
liten frisk ingefær
Sitrongress
ris
Kok risen som annvist på pakken. Del kyllingen opp i biter og stek de i en panne.
Hell kokosmelk i en kasserolle. Ha i red currypast.
Skrell ingefæren og kutt opp i biter. Ha det i kasserollen.
Del sitrongresset i litt store biter og ha dette i kasserollen.
Kok opp. Ha deretter i kuttet sjampingjong, purre og kyllingen. La det småkoke i ca 5 min.
Du trenger ikke spise ingefæren eller sitrongresset. Disse tilsettes kun for å gi smak til sausen.
Variasjon:
Litt frisk finhakket chili er godt og strimlet paprika. Frisk basilikum på toppen er også godt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar