Det du trenger for TO porsjoner:
1 pakke svine kjøttdeig eller vanlig kjøttdeig
to pølser
En dæsj ketsjup
Litt tabacosaus
2 ss Grillkrydder
litt salt og pepper
1/4 løk
pommes
Stek pommesen i ovnen som annvist på pakken.
Kutt pølsene i to på langs og kutt de så i små biter. Legg kjøttdeigen i en bolle og tilsett pølsebitene. Fin hakk løk og tilsett dette og resten av ingridiensene. Bland godt. Ta litt vann på hendene og form karbonader. Kan være litt vrient å få pølsene til å sitte men det funker til slutt. Stek de i stekepanne.
1 pakke svine kjøttdeig eller vanlig kjøttdeig
to pølser
En dæsj ketsjup
Litt tabacosaus
2 ss Grillkrydder
litt salt og pepper
1/4 løk
pommes
Stek pommesen i ovnen som annvist på pakken.
Kutt pølsene i to på langs og kutt de så i små biter. Legg kjøttdeigen i en bolle og tilsett pølsebitene. Fin hakk løk og tilsett dette og resten av ingridiensene. Bland godt. Ta litt vann på hendene og form karbonader. Kan være litt vrient å få pølsene til å sitte men det funker til slutt. Stek de i stekepanne.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar