revet parmesanost
revet ost
1 stor aubergin
mel
boks tomat
hvitløkskrydder
godt brød
olje
rull kjøkkenpappir
Skjer auberginene i skiver. Dryss på salt og la de ligge 30 min. Skyll av saltet og den vesken som har kommet ut av auberginen. La de renne av på ett kjøkkenpappir. Bland litt mel og krydder i en flat tallerken. Vend aubergskivene i dette før du steker de i litt olje i panna til de blir sprø. Ta frem en ildfast form og legg ett lag auberginer. Legg så ett lag hakket tomater på boks. Kryddre med litt hvitløkspepper eller annet godt krydder. Legg så ett lag parmesan ost og vanlig ost. Fortsett på denne måten en 3-4 lag. Avslutt med ost. Stekes så i ovnen på 200 grader i 30 min. Serveres med godt brød eller som tilbehør til alt av kjøtt og fisk!
revet ost
1 stor aubergin
mel
boks tomat
hvitløkskrydder
godt brød
olje
rull kjøkkenpappir
Skjer auberginene i skiver. Dryss på salt og la de ligge 30 min. Skyll av saltet og den vesken som har kommet ut av auberginen. La de renne av på ett kjøkkenpappir. Bland litt mel og krydder i en flat tallerken. Vend aubergskivene i dette før du steker de i litt olje i panna til de blir sprø. Ta frem en ildfast form og legg ett lag auberginer. Legg så ett lag hakket tomater på boks. Kryddre med litt hvitløkspepper eller annet godt krydder. Legg så ett lag parmesan ost og vanlig ost. Fortsett på denne måten en 3-4 lag. Avslutt med ost. Stekes så i ovnen på 200 grader i 30 min. Serveres med godt brød eller som tilbehør til alt av kjøtt og fisk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar