onsdag 25. mars 2009

Potetgullpanert kyllingfilet med coscos

1 porsjon:

Kyllingfileter
En neve eller to potetgull
1 egg
Provence krydder
2 dl kyllingbuljong
200 g coscos

Ta kyllingfileten inn i en pose og bank den flat med en kjevle :)
Pisk sammen egget og hell dette over på en flat tallerken.
Knus potetgullet og legg dette over på en annen flat tallerken. Krydre med provencekrydder.
Ta en og en kyllingfilet og legg de først i egget så i potetgullet. Stek dem deretter i stekepannen til de er gjennomstekt.
lag kyllingbuljong som annvist på pakken. Når denne koker tar du i coscosen og lar denne trekke i 5 minutter.
Server med frisk salat til og saus hvis du føler behov for det.

For variasjon:
Bruk salt potetgull og bytt ut provence krydderet med frisk finhakket timian.
Ta en neven hakkede mandler og stek disse raskt i panne og tilsett coscosen.

Forslag til saus:
Soyasaus eller sursøt chilisaus.
Kyllingsaus oppskrift:
2 dl fløte
1 dl kyllingbuljong
1 ts sennep
1 ts soyasaus
2 ts maisenna blandet ut med litt vann til jevning
salt og pepper

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar