torsdag 17. mai 2012

Pasta med stekt aubergin i krydret tomatsaus



Denne pastaretten er svært smakfull og skikkelig god!

200 g pasta
1 stor aubergin
1 boks hakkede tomater
2 ss tomatpure
2 små løk
3 fedd hvitløk
2 ts garam masala krydder
En boks mat youghurt
En potte frisk koriander
Salt og pepper
Server med brød gjerne nanbrød

Skjær opp auberginen i skiver og legg de på et fat. Strø over salt og la de ligge i 30 min til all den bitre saften kommer ut av auberginen. Skyll auberginskivene godt i vann og legg de i en panne med litt olje. Stek de noen minutter på hver side og legg de over på en tallerken.

Kok pasta som annvist på pakken. Skrell og hakk opp løk og ha det i en panne med olje med presset hvitløk. Stek løken til den blir blank og tilsett garam masalakrydder. Rør godt om. Tilsett boksen med tomater,  tomatpure og halvparten av den friske korianderen. Smak til med salt og pepper og la det småkoke noen minutter. Legg auberginskivene i tomatsausen og rør de forsiktig inn.

Når du skal servere maten tar du 1 ss med youghurt på tallerken og rører den utover tallerkenen. Legg deretter over pasta. Ha auberginsausen over pastaen og pynt med små "dråper" av youghurt og frisk koriander. Server med ferskt brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar