3 ts frisk ingefær
1 rød chili
2 hvitløksfedd
450 g svinekjøtt i strimler
2 ss soyasaus
2 ss nøytral olje
2 purre
1 squash
1 stor røde paprika
1 mango
ris eller nudler
Skjær svinekjøtt i 1 cm tykke strimler.
Skjær chili i tynne strimler og finhakk hvitløk. Riv ingefæren og ha alt sammen over kjøttstrimlene sammen med 1 ss olje og soyasaus.
Skrell og fjern steinen i mangoen. Skjær i terninger.
Skjær purre i litt tykke ringer.
Skjær grønn squash og paprika i tynne strimler.
Varm woken og ha i resten av oljen. Wok kjøttet. Ta kjøttet ut og wok grønnsakene.
Vend inn mango til slutt.
Oppskriften er hentet fra: (Det er gjort noen endringer)
http://dinmat.aftenposten.no/content/view/full/16651
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar