tirsdag 28. august 2012

Kyllingfilet med spekeskinke og blåmuggost



Kylling kan fylles med så utrolig mye forskjellig og i dag har jeg valgt blåmuggost. Jeg elsker blåmuggost og sammen med kylling er denne retten helt himmelsk. Nam nam nam nam nam..

Til to personer trenger du:
2 stk kyllingfilet
blåmuggost
spekeskinke
server med ris eller potetbåter og en frisk salat

Skjær en lomme i kyllingen ved å skjære kyllingen på tvers men hvor du passer på at den fremdeles henger sammen på den ene langsiden. Legg en passe stor bit med blåmuggost inn i lommen og pakk kyllingfileten inn i spekeskinke. På denne måten vil ikke osten renne ut av kyllingen ved steking. Stek filetene i en panne med litt olje. Stekes på svak varme til kyllingen er gjennomstekt i ca 15-20 minutter. Server med en frisk salat og ris. 

2 kommentarer: