Rå kyllinglår
Bacon
Sopp
2 fedd hvitløk
1 boks fløte
1 ts Red curry paste
Server med potetbåter og salat
Stek kyllinglårene brune i en panne. Legg de over i en ildfastform. Hakk og stek sopp og bacon og ha dette i formen. Smør curry paste oppå kyllinglårene og dryss over finhakket hvitløk. Hell over fløte og stek formen i ovnen i 30-40 minutter.
Retten er inspirert av:
http://www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/ovnsbakte-kyllinglar-med-estragon-og-sopp/
Bacon
Sopp
2 fedd hvitløk
1 boks fløte
1 ts Red curry paste
Server med potetbåter og salat
Stek kyllinglårene brune i en panne. Legg de over i en ildfastform. Hakk og stek sopp og bacon og ha dette i formen. Smør curry paste oppå kyllinglårene og dryss over finhakket hvitløk. Hell over fløte og stek formen i ovnen i 30-40 minutter.
Retten er inspirert av:
http://www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/ovnsbakte-kyllinglar-med-estragon-og-sopp/
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar