søndag 6. november 2011

Spaghetti med spicy kjøttboller


400 g karbonadedeig (eller kjøttdeig)
2 ss worchestersaus
1 ss chilisaus
to fedd hvitløk
1/2 løk
1 ts chilikrydder
salt og pepper
fullkornspasta

Saus:
1 boks hakkede tomater
3-4 ss tomatpurre
1/2 løk
1-2 fedd hvitløk
1 ss provance krydder
salt og pepper

Ekstra: server med revet parmesan og basilikum blader på toppen og en god salat ved siden av.

Ha kjøttdeigen i en bolle. Bland inn de ander ingrediensene unntatt pastaen og pastasausen. Ta en skje med litt vann på og form små kjøttboller. Stek de i en panne til de er gjennomstekte. Kok pasta. Ta alle kjøttbollene ut av stekepannen og tilsett løk og hvitløk. Stek til løken blir blank og ha i resten av ingrediensene til sausen. Kok opp og smak til med salt og pepper. Ta en liten kopp med kokevannet til pastaen og bland inn i sausen. Sil av pastaen og hell den tilbake i pannen. Bland i pastasausen og server sammen med kjøttbollene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar