lørdag 11. februar 2012

Quesadilla med kyllingkjøttdeigDette har blitt en gjenganger hos oss. En litt mer spennede måte å spise de kjedelige tacolefsene på. Pass på, prøver du ut dette er det fare for gjentagelse!! :)

Det du trenger for 2-3 personer:
Kyllingkjøttdeig
Hjemmelaget tacokrydder
Løk
Hvitløk
Purre
Revet hvitost
Tortilla lefser
Salat med mais og paprika
Hjemmelaget salsa

Kutt løk, press 2 hvitløksfedd og ha det i en stekepanne. Stek løken sammen med kjøttdeigen. Tilsett krydder og finhakket purre mot slutten av steketiden. Legg kyllingkjøttdeig på den ene halvdelen av tortillaen og dryss ost på toppen. Brett tortillaen i to og legg den i steke pannen. Lag en til og legg den ved siden av. Stek på middels/svak varme til osten har smeltet og tortillaen har blitt gyllen. Snu de av og til. Server med salat og hjemmelaget salsa.


Inspirasjon:
http://www.klikk.no/mat/spise/article539477.ece

2 kommentarer:

  1. Så utrolig masse god på matbloggen din Anne:) Men linken til hjemmelaget tacokrydder fungerer ikke, husker du hvor du fant den? eller husker du den? Har veldig lyst til å prøve den:D

    SvarSlett
    Svar
    1. Heisann Maria! Så du fant matbloggen min ja. Nå skal linken funke ellers er kluet spisskummen, chili, salt, pepper og ellers det man har får hånd :) Og hvitløk passer jo til alt!

      Slett