2 stk kyllingfilet
1-2 fedd hvitløk
1 pose ruccola
1 paprika
1/2 løk
1 avokado
saft fra en halv sitron
1/2 boks rømme
1 pakke tortillalefser
Skjer kylling i strimler og stek i en panne. Når de er ferdigstekt kryddre med salt, pepper og press et ferskt hvitløksfedd over og bland godt. Kutt opp løk og paprika i strimler og ha over i en bolle. Kutt avokado i strimler og ha de i en bolle sammen med sitronsaft og litt salt og pepper. Skyll ruccola og ha den i en bolle. Varm lefsene. Sett alt frem på bordet slik at alle kan få fylle sine egne lefser. Husk også rømme!
1-2 fedd hvitløk
1 pose ruccola
1 paprika
1/2 løk
1 avokado
saft fra en halv sitron
1/2 boks rømme
1 pakke tortillalefser
Skjer kylling i strimler og stek i en panne. Når de er ferdigstekt kryddre med salt, pepper og press et ferskt hvitløksfedd over og bland godt. Kutt opp løk og paprika i strimler og ha over i en bolle. Kutt avokado i strimler og ha de i en bolle sammen med sitronsaft og litt salt og pepper. Skyll ruccola og ha den i en bolle. Varm lefsene. Sett alt frem på bordet slik at alle kan få fylle sine egne lefser. Husk også rømme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar