Paideig:
50 g myk margarin
1,5 dl sammalt hvetemel
1-2 ms vann
1/4 purre
1 brokkoli i små buketter
1/2 boks picnikskinke i små biter
2 dl hvitost
2 egg
1,5 lettmelk
muskat
salt og pepper
server salat og hvitløksbaguetter til
Smuldre margarin i melet. Tilset vann og arbeid deigen raskt sammen. La deigen hvile i kjøleskapet i 10 min. Kjevle eller trykk deigen ut i paiformen. Prikk deigen i bunnen og stek i 10-15 minutter. Kok grønnsakene litt møre i saltet vann ca 2 min. Visp egg og melk sammen og smak til med muskat, salt og pepper. Ha grønnsakene i paiformen og dryss ost over. Hell så eggeblandingen over tilslutt. Stek paien til den har blitt gyllen og eggeblandingen har stivnet på 225 grader i ovnen.
50 g myk margarin
1,5 dl sammalt hvetemel
1-2 ms vann
1/4 purre
1 brokkoli i små buketter
1/2 boks picnikskinke i små biter
2 dl hvitost
2 egg
1,5 lettmelk
muskat
salt og pepper
server salat og hvitløksbaguetter til
Smuldre margarin i melet. Tilset vann og arbeid deigen raskt sammen. La deigen hvile i kjøleskapet i 10 min. Kjevle eller trykk deigen ut i paiformen. Prikk deigen i bunnen og stek i 10-15 minutter. Kok grønnsakene litt møre i saltet vann ca 2 min. Visp egg og melk sammen og smak til med muskat, salt og pepper. Ha grønnsakene i paiformen og dryss ost over. Hell så eggeblandingen over tilslutt. Stek paien til den har blitt gyllen og eggeblandingen har stivnet på 225 grader i ovnen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar