Jeg er så heldig å ha en far som jakter og dermed fyller fryseren seg med viltkjøtt av ulikt slag. I denne retten har jeg brukt hjortekjøtt, men elg og reinsdyr kan også fint brukes.
Nok til to voksne:
500 g viltkjøtt
1 løk
2 fedd hvitløk
1 paprika
1/2 squash
1 boks fløte
2 ss tyttebærsyltetøy
6 poteter
Salt og pepper
Cherrytomater
Kutt kjøtt i strimler og fres de i en panne noen minutter. Tilsett løk og hvitløk. Når løken har blitt blank tilsettes paprika og squash i strimler og alt blandes godt. Hell over fløte og la koke noen minutter. Smak til med tyttebærsyltetøy, salt og pepper. Server med potetbåter og ovnsbakte eller friske cherrytomater.
Nok til to voksne:
500 g viltkjøtt
1 løk
2 fedd hvitløk
1 paprika
1/2 squash
1 boks fløte
2 ss tyttebærsyltetøy
6 poteter
Salt og pepper
Cherrytomater
Kutt kjøtt i strimler og fres de i en panne noen minutter. Tilsett løk og hvitløk. Når løken har blitt blank tilsettes paprika og squash i strimler og alt blandes godt. Hell over fløte og la koke noen minutter. Smak til med tyttebærsyltetøy, salt og pepper. Server med potetbåter og ovnsbakte eller friske cherrytomater.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar