Dette er en veldig enkle og supergod fiskemiddag som anbefales på det sterkeste.
500 g torsk
sellerirot
3 poteter
1 fennikel
1/2 pakke bacon
1 ss smør
salt og pepper
Kutt av "gresset" på fennikelen og del den opp på langs. Legg i en ildfast form sammen med litt olje, salt og pepper. Ovnsbak i ca 20-30 minutter. Kok selerirot og poteter møre og lag en mos med smør, salt og pepper. Del bacon opp i små biter og stek sammen med torsk i en panne noen minutter til torsken er gjennomstekt og bacon sprøtt. Kryddre fisken med salt og pepper. Server med purréen og ovnsbakt fennikel.
500 g torsk
sellerirot
3 poteter
1 fennikel
1/2 pakke bacon
1 ss smør
salt og pepper
Kutt av "gresset" på fennikelen og del den opp på langs. Legg i en ildfast form sammen med litt olje, salt og pepper. Ovnsbak i ca 20-30 minutter. Kok selerirot og poteter møre og lag en mos med smør, salt og pepper. Del bacon opp i små biter og stek sammen med torsk i en panne noen minutter til torsken er gjennomstekt og bacon sprøtt. Kryddre fisken med salt og pepper. Server med purréen og ovnsbakt fennikel.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar